DERS KAYITLARI

·         Tüm öğrencilerimiz, 08-09 Eylül 2016 tarihlerinde Öğrenci İşleri Bilgi Sistemini kullanarak internet üzerinden ders kaydı yapacaklardır. Internet üzerinden ders kaydı yapmayan öğrencilerimizin, derslere devam etmeleri mümkün değildir.

·         Öğrenci İşleri Bilgi Sistemine aşağıdaki linkten erişebilirsiniz. Öğrenci numaranızı ve şifrenizi kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz. Şifreniz, TC kimlik numaranızın son altı hanesinden oluşmaktadır.

·         Sisteme giriş yaptıktan sonra, sol tarafta yer alan Ana Menüden “Ders Kayıt” kısmına tıklayınız. Açılan sayfadan ders seçme ekranına geçerek, ilgili derslere kayıt olunuz.

·         Derslere kayıt olduktan sonra, tekrar “Ders Kayıt” kısmına giriş yaparak, “Öğrenci Onayı” işlemini yapmayı unutmayınız. Öğrenci Onayı yapmadığınız takdirde ders kayıt işleminiz geçersiz olacaktır.

·         Ders kayıt onayını yapan öğrencilerimizin Danışman Onayları22-23 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacaktır. Öğrencilerimizin, danışman onaylarını ilgili tarihlerde şahsen danışmanlarının gözetiminde yaptırmaları zorunludur. Bunun için belirtilen tarihlerde mesai saatleri içerisinde danışmanınızın fakültedeki odasına mutlaka gitmeniz gerekmektedir

·         Akademik Danışmaların listesine aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

Akademik Danışmanlar Listesi

DERSLER

·         Dersler, 19 Eylül 2016 Pazartesi günü başlayacaktır.

·         Haftalık ders programları, fakültemiz web sitesinde (gsf.gazi.edu.tr) yayınlanmıştır.

·         Dönem içerisinde yapılacak sınav programlarına (vize, final ve bütünleme) fakültemiz web sitesinden erişebilirsiniz.

·         Dersler, sınavlar ve eğitim-öğretimle ilgili diğer tüm duyurular için lütfen fakültemiz web sitesini düzenli olarak takip ediniz.

DİĞER

·         Karşılıksız burs, yemek bursu ve kısmi zamanlı çalışmak için başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin G.Ü. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın Öğrenci Danışma Merkezine başvurmaları gerekmektedir.

·         Banka kartı ve diğer işlemler için fakültemiz (gsf.gazi.edu.tr) ve rektörlük (gazi.edu.tr) web sitesindeki duyuruları düzenli olarak takip ediniz.

·         Öğrencilerimizin hakları ve yükümlülükleri, Gazi Üniversitesi Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliğinde düzenlenmiştir. Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı web  sitesinden (ogris.gazi.edu.tr) erişebilirsiniz.

·         2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Takvimi, fakültemiz web sitesinde yer almaktadır. İlgili eğitim yılının faaliyetlerini bu takvimden öğrenebilirsiniz.