2009 Yılında Gerçekleşen Etkinliklerimiz

Görsel İletişim  Tasarımı Bölümü “Ajans Onbeş” adıyla katıldıkları Uluslararası Reklamcılık Derneği 12.Üniversitelerarası Reklam Yarışması’nda İkincilik Ödülü aldılar.

—Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü ve ODTÜ Psikoloji Bölümü’nün ortak bir proje kapsamında düzenlemiş oldukları “Sinema Gösterimleri” 2009-2010 öğretim yılı boyunca hemen her ay Pazar günleri saat:11 de devam etti.

Program, film gösterimlerinin ardından, farklı alanlardan bir çok katılımcının da katkısıyla, çeşitli uzman görüşleri ile tartışılan bir platformda gerçekleşti.

SİEMENS SANAT SINIRLAR YÖRÜNGELER  YARIŞMASI’nda seçilen dokuz genç sanatçı içinde Fakültemiz Resim Bölümü 3. sınıf öğrencimiz Faruk Yigen de yer aldı.

CASA DELL'ARTE GENÇ / YENİ / FARKLI
Resim Bölümü 3. sınıf öğrencimiz Faruk Yigen, Yiğen 500'den fazla başvuru arasından seçilen 27 sanatçı içinde yer aldı.

"1. Türk Dünyası Üniversite Spor Oyunları" için açılan Amblem ve Logo Tasarım Yarışmasını
Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 3. sınıf öğrencilerimizden M. Emre Köşker kazandı.

Sosyal Güvenlik Kurumu "Sosyal Güvenlik ve Çalışma Hayatı" konulu Fotoğraf Yarışmasında Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 3. sınıf öğrencilerimizden M. Kadri Bayram mansiyon ödülü kazanmıştır. Aynı yarışmada Görsel İletişim Tasarımı öğrencilerimizden Berkem Köymen, M. Kadri Bayram, Şemsettin Erik, Gökçe Marşap ve Armağan Yolgösteren'in eserleri sergilenmeye layık görülmüştür.

43 ülkeden 1281 sanatçının 4129 ekslibrisinin değerlendirilmesi ile sonuçlanmıştır. Görsel İletişim Tasarımı Bölümü
3. sınıf öğrencilerinden; M. Kadri Bayram, M. Emre Köşker, Semanur Ayyıldız ve 2. sınıf öğrencilerinden;
Tuna Türe, Esra Oğuz’a ait ekslibris çalışmaları sergilemeye layık görülmüştür.