Fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencilerinin katıldığı Masa Tenisi Turnuvası Mayıs-Haziran ayları boyunca serbest katılımlı bir turnuva halinde gerçekleştirildi. Koordinatörlüğünü Araş. Gör. Ramazan Can ve Resim Bölümü 4. Sınıf öğrencimiz Arife Çimen’in yürüttüğü ve bu kapsamda ilk defa düzenlenen turnuva sportif anlamda oldukça çekişmeli ve coşkulu geçti.

Turnuva sonunda, 8 Haziran 2016 tarihinde düzenlenen bir törenle dereceye giren katılımcılardan birinci olan Öğr. Gör. Yılmaz Çıracıoğlu’na, ikinci olan Resim Bölümü öğrencimiz Anıl Bektaş’a ve üçüncü olan Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Burak Kılıçer’e madalyaları dekanımız Prof. Dr. Bekir Eskici tarafından takdim edildi.